Zoek je iets?

Hier vind je de antwoorden!

    We hebben geen relevant artikel kunnen vinden.

    Vul je vragen in op onderstaand formulier en wij komen met een oplossing.

    Hoe een gebruikersaccount te reactiveren dat op systeemniveau is geblokkeerd

    Leer effectieve stappen om een op systeemniveau geblokkeerd gebruikersaccount snel en succesvol te reactiveren.


    Waarom is het gebruikersaccount geblokkeerd?

     

    Om veiligheids- en nalevingsredenen schort het systeem automatisch gebruikersaccounts op die gedurende langere tijd inactief blijven.

    De inactiviteitsdrempel hangt af van of de gebruiker zijn profielregistratie heeft voltooid.

     

    Inactiviteitsdrempels

     

    • Gebruikers van wie de profielregistratie volledig is voltooid, krijgen hun account na 90 dagen inactiviteit automatisch geblokkeerd.

     

    • Gebruikers die hun profielregistratie niet hebben voltooid, krijgen hun account na 30 dagen inactiviteit automatisch geblokkeerd.

    Dit proces wordt automatisch door het systeem uitgevoerd om de beveiligings- en nalevingsnormen te waarborgen.

     

    Wie kan deze handeling uitvoeren?

    Alleen Dealmanagers met gebruikersbeheerrechten kunnen een op systeemniveau geblokkeerd gebruikersaccount opnieuw activeren.

    Houd er rekening mee dat niet alle Dealmanagers gebruikersbeheerrechten hebben. Als je de actie niet kunt zien of uitvoeren, neem dan contact op met het supportteam om je rechten te laten controleren.

     

     

    Stappen om een gebruikersaccount te reactiveren

     

    • Ga naar het gedeelte Gebruikers in de Dataroom.
    • Zoek de gebruiker wiens account op systeemniveau is geblokkeerd.
    • Klik met de rechtermuisknop op de naam van de gebruiker.
    • Selecteer Gebruiker bewerken.
    • Klik op Opslaan.

    Het gebruikersaccount wordt opnieuw geactiveerd.

     

    Belangrijke informatie

     

    Als alleen de toegang van de gebruiker hersteld hoeft te worden en er geen wachtwoord-reset nodig is:

    • Zorg ervoor dat de optie 'E-mailmelding naar gebruikersaccount verzenden' is uitgeschakeld voordat je op 'Opslaan' klikt.

     

    • Hiermee wordt het account opnieuw geactiveerd zonder dat het wachtwoord opnieuw wordt ingesteld of dat er een e-mailmelding naar de gebruiker wordt verzonden.

     

     

     

    Was dit artikel behulpzaam?

    Geen passend antwoord gevonden?

    Ons Support Team is er voor jou.

    Contact met Support

    Powered by